landsmöte 2022

Jag vill tacka Falköpingslogen för en mycket trevlig o ett väl genomfört landsmöte 2022 i Falköping o kunna träffa alla dessa trevliga bröder jag tror 146 stycken på ett mycket avslappnat o värdigt sätt under värdiga former .  Vi var sju stycken bröder i från Malmölogen Två Gripar som åkte upp till landsmötet i en hyrd nio personers buss rattad med ackurates av broder Stefan Åkerström en rattens mästare som klarade av alla hinder både på vägen upp o hem igen med hjälp av broder Jonas Björk o hans GPS.

Tack så mycket broder Gunnar Lindstedt för dom goda smörgåsarna som du hade gjort o som vi åt när vi stannade o sträckte på benen på väg till landsmötet i Falköping jättegoda med stekt ål bl.a. o kaffe o en öl till den som ville ha. Det smakade mumma .

Vi kom upp till Falköping ganska tidigt så vi checkade in på hotell Falköping som logen i Falköping hade ordnat till ett bra pris . Sedan gick vi bort cirka 5-600 meter till där landsmötet ägde rum o vi möttes av röda mattan o marskalkar som stod o välkomnade oss . Sedan följdes det av gudstjänst o utdelning av utmärkelser, sedan mingel med lite bubbel sedan blev det landsmötesmiddag jättegott men kunde vara lite varmare . Sedan blev det musik o dans o hemgång till hotellet ett par timmar efter det . Där satt vi nere sidan om receptionen o umgicks i ett glatt brödraskap o systerskap en lite bit in på natten sedan blev det sängen för frukosten serverades mellan 8.oo-10.oo o då fick jag mitt bacon o ägg som jag längtat efter. Sedan startade vi hemfärden cirka halvtio o kom hem vid tvåtiden . MBH Rolf Tell